عدد المساهمات : 601 تاريخ التسجيل : 17/09/2009 العمر : 34 الموقع : www.matartars.0wn0.com
موضوع: تشيز كيك بالاناناس الأربعاء يوليو 21, 2010 11:59 pm
المقادير اولا البسكوت حوالى باكوا بسكوت كبير وملعقتين زبدة يضرب البسكوت ويضاف لة الزبدة ويخلط مع بعض فى الكبة
ثم يبطن صينية وسط وتضغط جيداااا ويدخل الفرن الساخن 10 دقائق ويترك ليبرد مقادير التشيز
2 كيس كريم شانتية فنجان لبن علبة زبادى 6 مكعبات كيرى علبة قشطة(150) جرام علبة جيلى اناناس او اى نوع( مدوب فى كوب ونصف ماء) نصف علبة لبن مكثف ممكن الاستغتاء عنها سكر حسب الرغبة والطعم الطريقة يضرب الكريم شانتية مع البن بالمضرب لحد مايتقل وبعد كدة يضاف الزبادى والجبن الكيرى والقشطة واللبن المكثف لو وجد ويضاف السكر حسب الطعم وياخذ فنجان على جنب من الخليط( طعمة خطيييييييييييييير)نستخدمة للتزين وممكن لو الطعم الخليط عجبك ممكن تدوبى ورقة جيلاتين فى ماء مغلى تقريبا كوب الاربع ولما يبرد تضيفية على الخليط بدون استخدام جيلى لة طعم
انا ضفت الجيلة بطعم الانانس استخدمت كوب ونصف من الماء غليت نصف كوب ودوبت فية الجيلى وضفت بعد كدة كوب الماء على الجيلى ولما برد خاااااالص ضفتة على الخليط (وتركت شوية حوالى نصف كوب جيلى لما جمد قطعتو مكعبات وزين بية التشيز كيك)