مــنــتــدى مــطـــرطـــارس الرئيسي (¯`·HADRES .·´¯)
اهلا بيك عزيزى الزائر فى منتدى مطرطارس الرئيسى

جميع الاخبار وفديوهات و رياضة ومنوعات وضحك وبرامج والعاب

فيديو اسلامى صور مقاطع مضحكة مناقشات هامة عن مطرطارس


مــنــتــدى مــطـــرطـــارس الرئيسي (¯`·HADRES .·´¯)
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول
لا إله الا الله محمد رسول الله _____ صلوا على الحبيب محمد صلى الله عليه وسلم
matartars@yahoo.com للاستعلام
Google
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
محل ترمان 2
المواضيع الأخيرة
» #الوطن | "#مصر_الثورة": دماء الأقباط السبعة المقتولين في #ليبيا لن تضيع هدر
الثلاثاء فبراير 25, 2014 8:50 pm من طرف admin2

» تصميم وتنفيذ المعلم محمود خشبه ...مطرطارس ..ت/01146900367
الثلاثاء فبراير 25, 2014 8:29 pm من طرف admin2

» تصميم وتنفيذ المعلم محمود خشبه ...مطرطارس ..ت/01146900367
الثلاثاء فبراير 25, 2014 8:18 pm من طرف admin2

» طريقة عمل محشي الكرنب او الملفوف علي الطريقة المصرية .
الثلاثاء ديسمبر 03, 2013 10:19 pm من طرف Admin

» طريقه عمل الحمام المحشى
الثلاثاء ديسمبر 03, 2013 10:17 pm من طرف Admin

» محشى وبس
الثلاثاء ديسمبر 03, 2013 10:15 pm من طرف Admin

» تشيز كيك سريع ولذيذ من الشيف ليلى
الثلاثاء ديسمبر 03, 2013 10:09 pm من طرف Admin

» الفراخ المتبلة مع الأرز البسمتى
الثلاثاء ديسمبر 03, 2013 10:06 pm من طرف Admin

» لماذا يخاف الجن من الذئب . وكيف تتخلص من الذئب اذا هاجمك‎
الجمعة أكتوبر 04, 2013 1:36 am من طرف Admin

اختر لغة الموقع
أختر لغة المنتدى من هنا

شاطر | 
 

 تشيز كيك بالاناناس

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin



avatar

عدد المساهمات : 600
تاريخ التسجيل : 17/09/2009
العمر : 27
الموقع : www.matartars.0wn0.com

مُساهمةموضوع: تشيز كيك بالاناناس   الأربعاء يوليو 21, 2010 11:59 pm





المقادير
اولا البسكوت
حوالى باكوا بسكوت كبير
وملعقتين زبدة
يضرب البسكوت ويضاف لة الزبدة ويخلط مع بعض فى الكبة

ثم يبطن صينية وسط وتضغط جيداااا
ويدخل الفرن الساخن 10 دقائق
ويترك ليبرد
مقادير التشيز

2 كيس كريم شانتية
فنجان لبن
علبة زبادى
6 مكعبات كيرى
علبة قشطة(150) جرام
علبة جيلى اناناس او اى نوع( مدوب فى كوب ونصف ماء)
نصف علبة لبن مكثف ممكن الاستغتاء عنها
سكر حسب الرغبة والطعم
الطريقة
يضرب الكريم شانتية مع البن بالمضرب لحد مايتقل
وبعد كدة يضاف الزبادى والجبن الكيرى والقشطة واللبن المكثف لو وجد ويضاف السكر حسب الطعم
وياخذ فنجان على جنب من الخليط( طعمة خطيييييييييييييير)نستخدمة للتزين
وممكن لو الطعم الخليط عجبك
ممكن تدوبى ورقة جيلاتين فى ماء مغلى تقريبا كوب الاربع
ولما يبرد تضيفية على الخليط بدون استخدام جيلى لة طعم

انا ضفت الجيلة بطعم الانانس
استخدمت كوب ونصف من الماء
غليت نصف كوب ودوبت فية الجيلى وضفت بعد كدة كوب الماء على الجيلى ولما برد خاااااالص ضفتة على الخليط (وتركت شوية حوالى نصف كوب جيلى لما جمد قطعتو مكعبات وزين بية التشيز كيك)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ( الــتــوقـــيـــع )ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


[center]

[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://matartars.0wn0.com
 
تشيز كيك بالاناناس
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مــنــتــدى مــطـــرطـــارس الرئيسي (¯`·HADRES .·´¯) :: قسم المطبخ و اشهى الاكلات-
انتقل الى: